AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık eşofman görmek

Kahve falında yırtık eşofman görmek

Kahve falında yırtık eşofman görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık eşofman gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yırtık eşofman görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, patron olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri eşofman görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli eşofman görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert eşofman görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor eşofman görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz eşofman görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı eşofman almak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı eşofman görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir