AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eşarp taktığını görmek

Kahve falında başkasının eşarp taktığını görmek

Kahve falında başkasının eşarp taktığını görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşarp taktığını gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin eşarp taktığını görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının eşarp taktığını görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında lila eşarp görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında eşarp hediye aldığını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşarbını kaybetmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir