AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi denize bakmak

Kahve falında mavi denize bakmak

Kahve falında mavi denize bakmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi denize bakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Kahve falında mavi denize bakmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi göze bakmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tepeden denize bakmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan denize bakmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz bakmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden denize bakmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan denize bakmak kendi işini kurup başına geçeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir