AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi deri ceket görmek

Kahve falında mavi deri ceket görmek

Kahve falında mavi deri ceket görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, arkasından iyi konuşulacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi deri ceket gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi deri ceket görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yırtık deri ceket görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, mutlu bir evliliğe delalettir.

Kahve falında yeni deri ceket giymek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz deri ceket görmek anne baba duasının alınacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri ceket görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kalabalık günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek yüküne ortak olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında deri ceket giymek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir