AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ceket almak

Kahve falında mavi ceket almak

Kahve falında mavi ceket almak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, zenginliğinin süreceğine, helal kazanca sahip olunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi ceket almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı konuşturmalısınız.

Kahve falında mavi ceket görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kot ceket giymek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ceket görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında açık mavi ceket görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ceket almak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, şöhret ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi deri ceket görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir