AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çeket giymek

Kahve falında mavi çeket giymek

Kahve falında mavi çeket giymek kazancını katbekat arttıracağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi çeket giymek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Kahve falında mavi çeket giymek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çeketi giymek mutlu olmanın yollarını bulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve fotograf çektirmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında etek çeket giymek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çeket giymek hayırlı haberler duyacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek bir organizasyona katılacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında mavi çorap giydiğini görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir