AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çeket giymek

Kahve falında yeşil çeket giymek

Kahve falında yeşil çeket giymek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çeket giymek gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çeket giymek maddi yükümlülüklerinin artacağına, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Kahve falında etek çeket giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve fotograf çektirmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında mavi çeket giymek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çeketi giymek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çeket almak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise giymek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kürk giymek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir