AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek çeket giymek

Kahve falında etek çeket giymek

Kahve falında etek çeket giymek günahkâr olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, insanlara olan güvenin artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etek çeket giymek gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında etek çeket giymek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çeket giymek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çeketi giymek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve fotograf çektirmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi çeket giymek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, onlara doyasıya sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz etek giydiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek ekmek kapılarının kapanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, onu yalnız bırakmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir