AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boyalı ev görmek

Kahve falında mavi boyalı ev görmek

Kahve falında mavi boyalı ev görmek onun yolundan ayrılmayacağına, güçten düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi boyalı ev gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında mavi boyalı ev görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, prestij kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boyalı evler görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boya yapmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında mavi yağlı boya görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında saçı maviye boyatmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boya görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir