AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını maviye boyatmak

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında saçı maviye boyatmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı mavi renge boyatmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında saçını maviye boyatmak dertlerinin sonunun geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk boya yapmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında mavi yağlı boya görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk boya görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında mavi boya yapmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir