AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı maviye boyatmak

Kahve falında saçı maviye boyatmak

Kahve falında saçı maviye boyatmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, anne babaya müjde verileceğine, zararların telafi edileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı maviye boyatmak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında saçı maviye boyatmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saçını maviye boyatmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında saçı mavi renge boyatmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında evinin maviye boyandığını görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında gözüne mavi boya görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk boya yapmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı ev görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir