AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bitki görmek

Kahve falında mavi bitki görmek

Kahve falında mavi bitki görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hikmete kavuşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerini boşvereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi bitki gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Kahve falında mavi bitki görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yapraklı bitki görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında bitkilerle konuşmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında aloe vera bitkisi görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek bitkisi görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su bitkisi görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında zehirli bitki görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir