AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bir deniz görmek

Kahve falında mavi bir deniz görmek

Kahve falında mavi bir deniz görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bir deniz gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında koyu mavi deniz görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında denizi mavi görmek kurulu düzenin yıkılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi berrak deniz görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turkuaz mavisi deniz görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi denizi görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında mavi denizden geçmek ağız tadının bozulmayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz mavi deniz görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir