AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi berrak deniz görmek

Kahve falında mavi berrak deniz görmek

Kahve falında mavi berrak deniz görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi berrak deniz gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında mavi berrak deniz görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak mavi deniz görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi berrak su görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak denizde yüzdüğünü görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz berrak görmek hayallerinin gerçek olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak denizde boğulmak planların boşa gideceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında çok berrak deniz görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında berrak denizde yüzmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir