Kahve falında mavi denizi görmek

Kahve falında mavi denizi görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bir ortaklık kurulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi denizi gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında mavi denize bakmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Kahve falında berrak mavi deniz görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bir süre belini doğrultamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı mavi deniz görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi denizden geçmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz mavisi görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet eder.

Kahve falında temiz mavi deniz görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir