AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidonda zeytin görmek

Kahve falında bidonda zeytin görmek

Kahve falında bidonda zeytin görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, güzel bir iş fırsatına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidonda zeytin gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında bidonda zeytin görmek kazancın artmasına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında zeytin bidonu görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt bidonu görmek hayallerine ulaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında bidonda benzin görmek gerekirse özür dileneceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bidonla su taşımak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında cöp bidonu görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bidonda su görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında bidonda turşu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir