AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazlı bez görmek

Kahve falında gazlı bez görmek

Kahve falında gazlı bez görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında gazlı bez gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Kahve falında gazlı bez görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin gazını çıkarmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gaz patlaması görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gaz kaçağı görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazdan zehirlenmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yanında gaz çıkarmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gaz almak ona emek vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gaz atmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işveren koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir