AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi berrak su görmek

Kahve falında mavi berrak su görmek

Kahve falında mavi berrak su görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorunların artacağına, borçların gittikçe artacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi berrak su gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında mavi berrak su görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi berrak deniz görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında berrak mavi deniz görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suya bakmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hem çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak yeşil su görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında berrak suyun içine girmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında berrak ve bulanık su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir