AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek elbisesi görmek

Kahve falında mavi bebek elbisesi görmek

Kahve falında mavi bebek elbisesi görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, borçların hafifleyeceğine, eskileri yâd edeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kafa dağıtacağına, başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında mavi bebek elbisesi gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Kahve falında mavi renk bebek elbisesi görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mavi bebek elbiseleri görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, bolluk içinde yaşamaya rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek elbisesi görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında mavi elbiseli bebek görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi bir elbise giymek kötü günlerinden kurtulacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir