AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi badana görmek

Kahve falında mavi badana görmek

Kahve falında mavi badana görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, hem de zengin biri olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Kahve falında mavi badana gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında mavi badanalı ev görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi badana yapmak canının sıkılacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi badana görmek eşlerin boşanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk badana görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk badana yapmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renk badana yapmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi badana etmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını badana yaparken görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir