AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk badana yapmak

Kahve falında sarı renk badana yapmak

Kahve falında sarı renk badana yapmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, herkesin rahat edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk badana yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında sarı renk badana yapmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renk badana yapmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk badana yapmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında sarı badana yapmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk badana görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı badanalı ev görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odayı badana yapmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir