AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını badana yaparken görmek

Kahve falında başkasını badana yaparken görmek

Kahve falında başkasını badana yaparken görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, talihinizin artacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını badana yaparken gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında evi badana yapmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin badana yapildiğini görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin badana yaptığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi beyaz badana yapmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah badana yapmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti badana yapmak maddi olanakların artacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı badana yapmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir