AnaSayfa / Genel / Kahve falında maskeli birini görmek

Kahve falında maskeli birini görmek

Kahve falında maskeli birini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maskeli birini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cilt maskesi görmek hanesindeki rızkın da artacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz maske görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yüz maskesi sürmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hastalıkların kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında maske çıkarmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kar maskesi görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında maskeli kadın görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında kil maskesi görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünden maske çıkarmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir