AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar maskesi görmek

Kahve falında kar maskesi görmek

Kahve falında kar maskesi görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Kahve falında kar maskesi gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kar maskeli birini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar maskesi görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar maskeli adam görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kar maskesi takmak birikim yapacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yüz maskesi yapmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne maske takmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cilt maskesi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir