AnaSayfa / Genel / Kahve falında maskeli kadın görmek

Kahve falında maskeli kadın görmek

Kahve falında maskeli kadın görmek işlerinin kötüleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, bir bebek sahibi olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında maskeli kadın gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında maskeli kadın görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz maskesi yapmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maske görmek yüksek makamlara geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maske yapmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil maske görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kil maskesi görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işarettir.

Kahve falında kar maskeli adam görmek isteklerine kavuşacağına, yeni bir hayat kurulacağına işarettir.

Kahve falında cilt maskesi görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir