AnaSayfa / Genel / Kahve falında maskara sürmek

Kahve falında maskara sürmek

Kahve falında maskara sürmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında maskara sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında maskara sürmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında maskara almak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maskara görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maskara sürdüğünü görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne tuz sürmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Kahve falında saça yumurta sürmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne çamur sürmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir