AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle bakışmak

Kahve falında askerle bakışmak

Kahve falında askerle bakışmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında askerle bakışmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında askerle bakışmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle bakışmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanla bakışmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında kadınla bakışmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle bakışmak tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir