AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek

Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek

Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı masa örtüsü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında masa örtüsü almak kazancının tükenmeyeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli masa örtüsü görmek ticaretin büyüyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir