AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman masa görmek

Kahve falında kocaman masa görmek

Kahve falında kocaman masa görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisi paralayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman masa gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kocaman masa görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kocaman ayak görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman ağaç görmek içine kapanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman siyah fare görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Kahve falında kocaman tavşan görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman domates görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kelebek görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir