AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul tohumu görmek

Kahve falında marul tohumu görmek

Kahve falında marul tohumu görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında marul tohumu gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında marul tohumu görmek şansın kaçacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında marul doğradığını görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında marul istemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede marul görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine yorulur.

Kahve falında çok marul görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işarettir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye marul dikmek kötü halinden eser kalmayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir