AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul fidanı görmek

Kahve falında marul fidanı görmek

Kahve falında marul fidanı görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marul fidanı gördüyseniz:

  • Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında marul fidanı dikmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marul fidanı görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında marul yeşillik görmek kendisine ev alacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya marul ekmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalettir.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Kahve falında pazardan marul almak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında marul görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında marul yemek görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir