AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul yemek görmek

Kahve falında marul yemek görmek

Kahve falında marul yemek görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, aralarından su sızmayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında marul yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında marul yemek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul yemek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında marul salatası yemek mutlu günler göreceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında kıvırcık marul yemek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul yemek görmek duygularını açığa vuracağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Kahve falında tavşana marul yedirmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında marul fidanı görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden marul toplamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir