AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul dikmek

Kahve falında marul dikmek

Kahve falında marul dikmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, ağız tadının bozulmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hayallerin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında marul dikmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Kahve falında marul dikmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul fidesi dikmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul fidanı dikmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya marul dikmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye marul dikmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sorunlarının da çözüleceğine yorulur.

Kahve falında marul topladığını görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük marul görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir