AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul toplamak

Kahve falında marul toplamak

Kahve falında marul toplamak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında marul toplamak gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında bahçeden marul toplamak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında marul topladığını görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada marul toplamak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Kahve falında marul toplamak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında taze marul görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında marul salatası yediğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye marul dikmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında marul yemek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir