AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru martı görmek

Kahve falında yavru martı görmek

Kahve falında yavru martı görmek pişmanlığa, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru martı gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında martı yavrusu görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Kahve falında yavru martı görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında martı saldırısı görmek yokluğa düşeceğine, para biriktirebileceğine inanılır.

Kahve falında evde martı görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında martılara simit atmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz martılar görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Kahve falında uçan martı görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında martı sevmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir