AnaSayfa / Genel / Kahve falında maratona katılmak

Kahve falında maratona katılmak

Kahve falında maratona katılmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında maratona katılmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında maratona katılmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maraton görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında maraton kazanmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, hayırlı bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maraton koşmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında partiye katılmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında törene katılmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında geziye katılmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir