AnaSayfa / Genel / Kahve falında törene katılmak

Kahve falında törene katılmak

Kahve falında törene katılmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, artık daha dikkatli davranacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında törene katılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında cenaze törenine katılmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında törene katılmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında düğün törenine katılmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ödül törenine katılmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Kahve falında bayram töreni görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tören izlemek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında törende ödül almak kendisine ev alacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah törenine gitmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir