AnaSayfa / Genel / Kahve falında maraton koşmak

Kahve falında maraton koşmak

Kahve falında maraton koşmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maraton koşmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında maraton koşmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında maraton görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, insanlara iyilik yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında maraton kazanmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, zor ve kötü günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında maratona katılmak falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, makamını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak üstünde koşmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında karlı yolda koşmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta koşmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda koşmak maddi olarak zayıflayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir