Kahve falında partiye katılmak

Kahve falında partiye katılmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında partiye katılmak gördüyseniz:

  • Sergilemek istediğiniz bir plan dahilinde bir ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında bir partiye katılmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Kahve falında partiye katılmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet eder.

Kahve falında partiye üye olmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında parti görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde parti verdiğini görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parti liderlerini görmek iyi ruh halinin bozulacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parti genel başkanını görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında parti genel başkanı görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir