AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta koşmak

Kahve falında mezarlıkta koşmak

Kahve falında mezarlıkta koşmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, saygınlık göreceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta koşmak gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda koşmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa koşmak maddi kayıpların olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta koşmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında mezara koşmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete koşmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının peşinden koşmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir