AnaSayfa / Genel / Kahve falında manto kaybetmek

Kahve falında manto kaybetmek

Kahve falında manto kaybetmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, zor bir döneme girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, ferahlığa çıkacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında manto kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında manto kaybetmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mantosunu kaybetmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Kahve falında mantoyu kaybetmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürklü manto giymek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi manto giymek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının mantosunu giymek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar manto giymek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında manto almak doyasıya hasret gidereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir