Kahve falında mantosunu kaybetmek

Kahve falında mantosunu kaybetmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantosunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında mantosunu kaybetmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında manto kaybetmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında mantoyu kaybetmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kürk manto giymek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni manto giymek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir manto giymek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz manto görmek düzenin bozulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil manto almak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top