AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı satın almak

Kahve falında mantı satın almak

Kahve falında mantı satın almak saygın bir hayat yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında mantı satın almak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında mantı satın almak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük emekler vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ mantı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında mantı yedirmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında pişmemiş mantı görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mantı almak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tabakta mantı görmek kızı olanların da gelin edeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında mantı çorbası görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir