AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı pişirdiğini görmek

Kahve falında mantı pişirdiğini görmek

Kahve falında mantı pişirdiğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, çok yoğun çalışacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantı pişirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında mantı pişirmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Kahve falında mantı pişirdiğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurtlu mantı yemek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı satmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında mantı yaparken görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında mantı açmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantı kestiğini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta mantı görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir