AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mantı yediğini görmek

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, zenginliğinin artacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, gerginliğin biteceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında birinin mantı yediğini gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında mantı yedirmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı pişirdiğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı açtığını görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı yapmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı kestiğini görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı piştiğini görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı almak çok büyük mutluluk duyacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir