AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı görmek

Kahve falında mantı görmek

Kahve falında mantı görmek tüm düzenin alt üst olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Kahve falında mantı gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı yemek görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantı kesmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ mantı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında mantı haşlamak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı yedirmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı yapmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine mantı vermek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir