AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar yapmak

Kahve falında mantar yapmak

Kahve falında mantar yapmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, büyüleyeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında mantar yapmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Kahve falında mantar yapmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında mantar yemeği yapmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde mantar görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada mantar görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında turuncu mantar görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yer mantarı toplamak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantar kavurmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında zehirli mantar yemek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir