AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar kavurmak

Kahve falında mantar kavurmak

Kahve falında mantar kavurmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, fesat kimselerin çıkacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, rakipleri mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar kavurmak gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında mantar kavurmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turşu kavurmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek sorununu kolayca çözeceğine, çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz kavurmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında ciğer kavurmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un kavurduğunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir