AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor mantar görmek

Kahve falında mor mantar görmek

Kahve falında mor mantar görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok para kazanılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor mantar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Kahve falında mor mantar görmek yeni işler alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde mantar görmek ondan kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağında mantar görmek çalışmalarının beğenileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında mantarlı yemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında yenilen mantar görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada mantar toplamak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, zorlukların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında küflü mantar görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek işlerinin karışacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir