AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar ayıklamak

Kahve falında mantar ayıklamak

Kahve falında mantar ayıklamak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret eder.

Kahve falında mantar ayıklamak gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mantar ayıklamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında balık ayıklamak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil zeytin ayıklamak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk ayıklamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ayıklamak atılan adımların zarar vereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık ayıklamak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık ayıkladığını görmek mutluluk bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir